dilluns, 6 de juliol del 2009

Guarapitas en el tiempo...

La cançoneta que tots/es ja coneixeu m'ha penetrat de tal forma que cada lletra he viscut...

Diu: selva, ciudad, será selva?? i és així, Venezuela al complet, és verda tant si s'está a la platja, com a la ciutat, al monte ni en parlem! Del Ávila a choroní, yo me enamoré de ti... (de tu més!)... tambores y aguacateees, guarapitas en el tiempo, tus noches de corazones... siento, canto, canto y siento... hay galipán! Chevere!!

Verd, verd i més verd! verd intens: verd espectacular.

Aigua cristal·lina, transparent com l'aire.

Divendres vam anar cap a Isla Larga, dormint a Patanemo a una posada súper txula i un senyor molt maco que ens va atendre més que bé. Encara que va intentar-me assassinar amb un peaxo machete...però tranquils/es que jo tenia una enorme flor i em vaig defensar!!!


Pel camí vaig vere una "pereza" un bitxu molt semblant a un coala però amb el morro mes llarg i unes ungles en plan tigressa de la noche. Son super lentes i baixen les palmeres a ritmo caribenyo total!! però hiper lentes!! Em vaig quedar flipant amb el bitxo!!

Dissabte vam agafar un bus-barca per anar a Isla larga, una illa deserta on només hi ha mar, bitxitus aquàtics i terrestres. Uns lagartos blaus preciosos que vaig perseguir una estona.

Ens hi vam passat tot lo dia fins que no vaig poder més i la gana me va superar!! Me volen matar de gana!!! Ei però quina enorme i saborosa Foforera (tornem amb la sopa de marisc) me vaig menjar a les 5... buffffff... hasta reventar!

D'allà cap a Villa de cura, que's on viu la família del Rol i on vam celebrar el seu cumple. Al arribar, mitja família piripi, i l'alte mija als cotxes dormint la mona. però traaaaanquis, que quan es van llevar van seguir rumbeando hasta les 12 que li vam cantar l'aniversari feliç i li vam fer molts petons!!!




Això és Guarapita!! Jo volia saber senzillament que era, però aqui no pots obrir la boca sense que et facin tastar el que preguntes... i a més ningú em va voler ajudar, així que... "pa dentro!". La veritat deien que era molt fort, i jo ho vaig notar com un suc de fruitetes amb regustet a algun licor, però fluixet!

Peaxo pastís (boníssim ja adelanto) per 20 i pico persones.... peró me'n van guardar un trosset més per esmorzar!! je je! Va ser la presentació oficial: el Rol em presentava com la seva amiga, i la mare com la promesa.


La família del Rol, que em van tractar súper bé des del primer segón!! Grácies!!

Diumenge, vam anar a San Juan de los Morros, perquè la nena volia, altre cop, vere muntanya.Uns tremendos blocs verds que vam passejar i respirar una estoneta.


I pa'ca Caracas sant tornem-hi! que dilluns les feines els esperen!


No puc acabar sense comentar aquesta foto: quina ràbia, quina impotència veure en mig de txaboles, un anunci de maggi... pobresa i capitalisme... està clar que pel capitalisme (encara que em trobo en un país socialista ?¡?¡?) funcioni, calen molts pobres, que mengin merda i beguin cocacola, que per als rics hi han els bons menjars, els saludables.
TxeIk!

6 comentaris:

Iknasi ha dit...

Així m'agrada parant les guerres en flors com feia no sé quin personatge famós.
Molt xula la samarreta del Rol, ja m'ha dit que li va encantar, jeje.

Seguix passant-ho tant bé que per aquí seguirem treballant per als mojitos baix de la palmera, jeje.

Molts besitos GUAPA!!!!

Anònim ha dit...

Hola reina quines fotos més alucinats!!!!! molts petons!!!

Anònim ha dit...

per cert nerea

anneta ha dit...

Hola carinyo. Ja vec que disfrutes com nomes tu ho saps fer !!! Se te ve en tu salsa tia!!!!Ei les floretes son de paz i amor noooo!!!
Hippy que ere una hippy!!! Si carinyo la gateta es porta millor t'envia molts merremeus i nosaltes molts petonets i abraçades fortes.
T'estimemmmmmm!!! i anyoremmmmm!!!

Amanda ha dit...

nena quin ritme!!!acabaràs feta caldo!!jajaj, molt bé,molt bé!!

Pere Banal Marín ha dit...

Enveja... tota l'estona... enveja... però me'n alegro. Pobre nina que es mor de gana a la mínima... segur que t'haguessis fotut fins i tot el puré maggi jajaja!!!

Petons!!!