divendres, 7 d’agost del 2009

L'aventura comença ara...l'anem a buscar! anem, anem, anem, aneeeeeem!!

"Imanaja"! familia!!!
Com veieu comencem a fer de les nostres amb els Quichua's... (que no son Quechua's ni estan en venta, ni serien baratos i "de cartòn") allà on podem preguntem i els expliquem que naltros tambè som d'una tribu, on parlem una llengua tambè minudeta però viva!!

Desprès de la descoberta de Quito, que no ès Kioto pels despistats, vam comensar el viatge amb un veloç autobùs la mar de còmode, això si, fins a la localitat de Baños Santos. És decir: de Marbella hippilera, a Miami muntanyero. però naltros a la nostra.

Avui teniem previst fer una ruta, la ruta de les cascades, amb bicicleta. però... hem obert un ull i hem seguit fent el ronso al vere que plovia.

Finalment i en vista de les possibilitats hem optat pel camí fàcil, però segur: la Chiva del Ocho... perdoneu. Agafar una Chiva, ès a dir, un bus turìstic dels que s'agafen davant del corte de les ingles, però amb molts colorets freakis a saco, xumbaxumba dalequetepego, perrea perrea, el maikelyakson, el cruzaito i unes estupèeeeeeeeeeendes llumetes de discoteca dels anys 70, por lu menus!
Si, si... hem pujat i ens hem passejat amb això!!!
Resum: divertidìssim!!

La Chiva ens ha fet el recorregut de les cascades pel mateix preu que la bici, però hem sortit igual de xopes, pos ha plogut molt fort i les cascades com podeu imaginar...mullen.
Molt maques això si, i la gent de la Chiva sosa a matar (no ballaven el cruzaito!!)però tota nacional. Aixì que tant, tant guiris no som.
Demà tenim previst emprendre rumbo a Macas (porque lo somos!y lo valemos!!) una de les portes a l'Amazonia... ta xan ta xan... veurem indius??

Molts petons Freakis!!

"Tupungu" penya (ho sembla, però no ès un insult!!).

*MarTxe's*

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola nina, que guai l'equador ehh, quito es raro oi???
Veig que aneu a lo gran MAcas!!!!
espero que us agradi, porteu molt relec!!!!! ja aniré lleginte un petonas al nas
testimu i tenyoro

TxesSski... ha dit...

Falta... "per cert, la Nerea" jajaja!!! nina!! ha estat molt, bè, cap picadura rara d'insectu i he pogut fer l'indiu tant com he volgut, ès a dir: molt!! he buscat a en "Mogli" però resulta el que ja sabia; el meu mogli m'espera per les terres on tu estas... :-)
Jo t'ambè t'anyoruuuuu lloca!! d'aqui poquet ens abraçem a lo grande, grande!!
Txeski

Unknown ha dit...

Txeeeeeeeeeeeee!!! veig que ja esteu per equador!!!que bonic que sembña tot!!!!!noietes cuideu-vos molt moltísssssimmmm i feu molt i molt el boig! et trobo a faltar!!!mua