dijous, 6 d’agost del 2009

Gulliver's word

Famìliaaaaaaaa!!!
Ja estem aquiiiiiiiiiiiii!! aqui, que vol dir "allì"!

Vam arribar a Quito desprès dels tipics problemes horaris i companyies aèries...però a la fi juntetes i tant amiguetes!!!

Vam estar-nos els primers 2 dies per Quito i avui ja a Baños, on comencem la nostra ruta aventurera. Demà tenim previst fer ruta amb bicicleta, per veure les enormes cascades i riatxuelos, amb clima selvàtic i bitxus tambè de la zona, d'aquells que piquen!!!

Quito és com una Marvella hippi (la zona turistica clar) però envoltada per 6.000.000 de persones amuntegades, simpàtiques, amables i...petites!!!!

Dormiem a casa "sor alegria" alemana, i preniem cerveses a 2x1 i per 1'50...menjavem tambè por lo mismo...aixì que contentes i felices, esperem poder er tota la ruta que ens plantegem:primer estar-nos uns dies per l'interior del paìs, desprès estar-nos de panxing per les platgetes, per acabar un altre cop entre muntanyetes, verd, volcans i indius menudets, menudets...Ho sentim voliem posar una foto més cultural, peró l'ordenador no vol....

*MarTxes*

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Tetaaa!! Veig q a part dels possibles bitxos, us trobeu com a casa en aquest nou país encara per explorar... Jo cansat d la calor barcelonina i barallant-me amb companyies de vols per trobar un bon bitllet, de moment sembla impossible! Cuidado amb els "lilliputienses"!! Molts petons per les dues!!

Amanda ha dit...

anda que no teneis peligro ni ná!!!! jajajajja