divendres, 22 de maig del 2009

Preparatius a punt!! (?¿?¿)

Nervis a punt, histerisme a la motxilla, dubtes per parar un tren, cangueli forte i il·lusió intravenosa a la farmaciola... bitllets electrònics en marxa!!!

Comença l'aventuraaaaaaaaaaaah!!! Si, ja ho sé, la meva comença en un més i pico, i la de la Marta en dos mesets...però la compta enrere no te freno.

Passaport, vacunes, visats, targetes, regalus, contactes, guies... Aaaah!! Que si, que si, ens diuen que no és broma Coloma!

Pos bé, informem:

Txeski:Marxo el dia 27 de juny des de los Madriles (és a dir marxaré abans de Barcelona)...

Estaré rumbeando y de tambores sota'ls cocos de Venezuela des d'antonces hasta el dia 1 d'Agost i el dia 2 d'Agost a l'aeroport Simon Bolivar (Caracas) em trobaré en el vol 007 amb la Marta per juntes, prendre el camí rumbo (patrocinador oficial del vol)a Ecuador (si, ja se... Venezuela s'escriu en Ç i Ecuador en Q... però... n'esteu segurs?? jo juraria que el meu pare es deia Josep i no Jose... és legítim canviar el nom a les coses? ).

MarTxes: Ens estarem pels món de'n Gulliver (serem les gegantes del pi) hasta el 18 d'agost + 1 dia de canvi horari. Arribant a el Prat el dia 19 d'agost! Si no ens atura algún fenòmen meterològic, polític, indi (noooooooooo...no ens agraden els indiss!!! nooooooooooo!! on neu a parar! *jiji*)o lo que sigue.

Us donem doncs prou marge de temps per anar confeccionant les pancartes i totes aquelles mandangues que sabeu que odio tant profundament com les rotllanes...i putejar-me només tornar (la enviadia cotxina!)

Besitos penyaaaaaaaaaa!